Lundstad Etterutdanning AS

Historikk

Lundstad Etterutdanning AS ble etablert desember i 2013. Arne Lundstad er daglig leder og eier av selskapet.

Lundstad var også tidligere eier/leder av Lundstad Trafikkskole AS som ble etablert i 1978, som en av de første trafikkskolene i Norge for opplæring på tyngre kjøretøy. Skolen hadde avdelinger på Gjøvik, Lilllehammer og Otta, med undervisning også på Fagernes, Kongsvinger og Hamar.

Lundstad Buss AS ble etablert i 1994 med hovedvirksomhet turbusstransport i inn og utland. Selskapet ble senere solgt til Torpa Bilruter AS.

Lundstad Trafikkskole AS ble fusjonert med Wright Trafikkskole AS i 2010. Lundstad var ansatt som daglig leder i Wright Trafikkskole AS i 3 år. Lundstad var ansvarlig for utvikling, og daglig leder for etterutdanningskursene blant annet for Nettbuss Øst AS i Oppland og Hedmark fra januar 2011.

Skolen har vært leverandør for NAV Oppland siden 2001 og for NAV Hedmark i 3 år.

Lundstad Etterutdanning AS er godkjent som kursleverandør for etterutdanning persontransport og godstransport og for førerkortopplæring kl. C1, C1E, C, CE av Statens Vegvesen. Vi holder kurs for de fleste transportbedriftene i Oppland, også Hedmark, både for gods og persontransport.

Bedriften har 7 ansatte.

Bente Nøkleberg ble ansatt i Lundstad Etterutdanning AS 1. august 2015. Bente har tidligere jobbet hos Lundstad Trafikkskole i 20 år og hos Wright Trafikkskole AS de siste 4 årene.